Bel onsBekijk menu

KB Food & Drinks

over ons

Vroeger deed het pand van KB dienst als videotheek. Na lange leegstand besloot eigenaresse Anna Smits er een restaurant van te maken. Na een rigoureuze verbouwing staat hier het restaurant KB food en drinks. Een restaurant waarbij kwaliteit en gastvrijheid voorop staat. Onze vleesgerechten bereiden wij op de Green Egg met vlees van slagerij Smit uit Ternaard. Ook kunt u bij ons terecht voor een lunch, diner, een hapje en een drankje of een glas wijn van onze uitgebreide kaart.

onze stadstuin

Wij beschikken over een prachtige stadtuin, gelegen op het zuiden. De verwarming, vuurkorven en comfortabele zitplaatsen zorgen ervoor dat u hier het hele jaar door kan zitten, mooi weer of niet!

Mooie wijnen

Smile there’s wine!

Wij vinden wijn een belevenis en willen dit daarom graag met u beleven. Daarom hebben wij een uitgebreide wijnkaart en serveren we 18 wijnen per glas, en daarnaast nog verscheidene wijnen per fles. Door veel te proeven en te ontdekken houden we onze kennis hoog en kunnen voor u steeds de mooiste en lekkerste wijnen serveren.

Daarnaast werken wij met WineStein, een digitale sommelier. Op deze tablet vindt u al onze wijnen en gerechten en kunt u kijken wat het beste past bij uw gerecht of smaak.

Klik hier voor de wijnkaart

borrelen aan onze Bar

Wij beschikken over een prachtige bar en mooie bartafels waar je heerlijk kan zitten voor een cocktail, een lekker tapbiertje, speciaalbier, glas wijn met daarbij een hapje van onze borrelkaart. Daarnaast organiseren wij leuke avonden met live muziek of een DJ. Houd onze evenementen in de gaten!

Kids zijn welkom

Ook kinderen zijn bij KB van harte welkom. Op onze uitgebreide kaart vinden ze vast iets lekkers om te eten. En terwijl ze daarop wachten kunnen ze zich vermaken in onze klimtoren, of speelhoek met van alles te doen. In het weekend is er een nanny aanwezig die de kinderen op een leuke manier vermaakt.

Klik hier voor de kinderkaart

Groepen

Ook voor groepen is de KB geschikt. Voor groepen vanaf 12 (?) personen bieden wij een keuzemenu aan. Bel of mail voor de mogelijkheden.